Frida42 – Moje perverzne tajne

Moj sin je dijete ljubavi. Sa njegovim ocem sam bila samo jednu noć i on se začeo. Otac mu je bio rok zvezda, bilo bi potpuno suludo reci mu bilo šta, pogotovu da je otac , čovek je imao obitelj, a ja 18 godina znala sam da mu ne smijem reči… Odgojila sam sina. Moj sin se bavi sportom, lijepo je razvijen, čvrst, ima puno prijatelja.

Često dolazi umoran doma, pokupi se u sobu i to je to. Jednom sam otvorila vrata njegove sobe , on je držeći neki časopis ili slike i drkao.Tada sam počela malo drugačije ga gledati. Izrastao je pravog mužijaka, pred kojim će žene padati na leđa. Imao je 16 godina kadje bio negde sa mladom reprezantacijom, ja sam mu sređivala sobu, sasvim slučajno, naletim na tajno mjesto. Nismo jedno drugom preturali po stvarima, međutim izazov je bio pretjeran, a tek šok, on je imao kolekciju mojih fotografija, gde sam ja gola pornografsku zbirku gdje sam ja glavna zvijezda, pri tome je jako vodio računa da grudi budu istog oblika i bradavice iste . Svaka fotka je bila montirana do savršenstva, upošetku nisam uočila , našta osim to da se mojim jebačima ne vidi lice.

Odrastao je u pravog lijepog dečka. Rekao mi je da mu se sviđa jedna žena od 42g, a ja sam počela davati savjete…Što sam više pričala osječala sam sve veče uzbuđenje. Otišla sam iz sobe, natočila žestoko piće i tošla u kupaonu. Uvalila sam se u toplu kupku i uhvatila za pičku. Doživila sam orgazam dirajuči se s mislima na sina i njegov kurac. Kao da me je neko udario bičem, vrisnula sam i ušla u neko blaženo stanje u kome nikada nisam bila. Sin je ušao i pitao što ti je mama? Bila sam svjesna da sam mu izložila sise i guzu na izvolte. Šokirala sam samu sebe, a on u svojim kratkim hlacama sa širokim nogavicama me je gledao. Vidljivo uzbuđen.

Mazali smo se I ljubili totalno nenormalni. Incest, to ne postoji ni među životinjama koje imaju sve refleksije ljudske sexualnosti. A ja sam se upustila u to, popušila mu…I otjerala ga. Grižnja savjesti, Vraga.

Drugi dan dočekala sam ga samo u svilenom ogrtaču, ne nisam obukla gačice. Buljio je u moj lijepo obrijani crni trougao, valjda je očekivao gaćice…okrenula sam se par puta pokazala guzu I opet se okrenula ka njemu, podigao je pokrivač, bio je gol a uvis je štrsalo koplje. Rekao je dođi i povukao me nježno na sebe..

Tako je počelo moje iskustvo. Ima jos, slobodno se javi.

1€ = 7,53450 kn

Tel. 064/666-667 (tel.  6,99 KN/min – 0,93 EUR/min; 8,41 KN/min – 1,12 EUR/min), / 18+.

Pošalji SMS Fun i Frida42 na 885522 (3.72 KN/sms, 0,49 EUR/sms), odjava: stop.

ZA BiH pošalji SPOJ na 091510101 i Frida42

Bez dileme j.d.o.o., Kozjačka 13, Zg, OIB 71872942624 info 072/700-70

Exit mobile version