Jasmina47 – izvan okvira:

ne volim okvire, čak ne volim slike u okvirima. Volim sve što je izvan okvira, nešto što te oduševi jer je drugačije. Ne volim propise i zacrtana pravila ponašanja za žene. Meni je seks samo zanimljivi ako je moguci za fetišistom.

Mnogi fetišisti skrivaju svoj fetiš. Najčešće kažu – zbog konzervativne okoline. Svi vole one neke ‘standardne’ seksualne stvari. Izbjegavam takve pojedince. Za seks si spreman ako pristaješ na sve što ti pruža zadovoljstvo.

Obožavam zaluđene stopalima.

Puno je ‘podsekcija’ u samom obožavanju stopala.

Dirty feet lovers (ljubitelji prljavih stopala, prašnjavih, znojnih), zatim ljubitelji isključivo čistih, onda ljubitelji čistih, ali znojnih stopala, ljubitelji lizanja/cuclanja stopala.

Imamo one koji se lože samo na prstiće, s tim da i tu imamo podjelu na važan i važniji prst (palac je dominantan vrlo često u odnosu na ostale). Onda su tu ljubitelji tabana kojima prsti nisu najvažniji, ali imamo i one kojima je to kakvi su prsti najvažnija stvar (izgled i linija pada samih prstiju). Vrlo važni su i nokti (oblik, dužina, koliko mjesta na samom prstu zauzima, u kom pravcu raste nokat), pa neki jako vole nalakirane nokte (čak imaju i omiljenu boju), a nekima je svejedno, neki čak ni ne vole lak. Onda su tu oni koje zanima najviše peta i njoj se najviše dive. A tu su i oni koje zanima samo footjob (skraćeno fj; kontakt stopalo – penis; u šali – nogoblud). Postoje razrađene tehnike obavljanja footjoba.

Golicanje stopala, oni što tuku stopala (i koje uzbuđuje zvuk udaranja vlažnog tabana), pljuju, ližu iz submisivnosti, vole gaženje stopalima.

Obožavam fetišiste koji umiru za obućom i čarapama, štikle, nanule, ravne papuče, japanke, patike (s posebnim naglaskom na neke konkretne modele), čizme (i tu imamo podjelu na materijale – gumene, kožne).

Zatim čarape – pamučne, bijele, stopalice, najlonke, samostojeće, hulahopke, mrežaste, čipkaste. Dok jedni obožavaju ejakulirati po stopalima, drugima to ne pada napamet i čak ih odbija i sama pomisao na to.

Provjeri moje znanje i umijeće svakako.

1 euro = 7,53450 kn

Tel. 064/555-770

(tel. 3,49 KN/min, 0,46 EUR/min ; mob. 4,78 KN/min, 0,63 EUR/min), 18+.

Pošalji SMS Fun i Jasmina47 na 885522 (3.72 KN/sms, 0,49 EUR/sms).

ZA BiH pošalji sms sadržaja SPOJ na 091510101 i Jasmina47 (0,94 BAM/sms)

Bez dileme j.d.o.o., Kozjačka 13, Zg, OIB 71872942624, info 072/700-700.

Exit mobile version